QA. Dikuasakan oleh Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Muslimah yang solehah itu umpama ANGIN yang lalu, mereka hadir tanpa disedari, tetapi kehadiran mereka itu mendamaikan hati

 
16 April 2011

UiTM dihatiku..

Ayat macam skema je...^_^... tapi ni bukan aku yang cakap. Kan ini tajuk lagu uitm..hehehe...Sekadar intro sebelum masuk ke lamanweb uitm. Web yang dah lama aku tak buka.  Kalau dulu, web inilah yang sering aku masuk untuk ke pautan student portal.  Tetapi sekarang, aku hanya masuk ke web ini terus ke pautan konvokesyen. 

Kalau majlis konvokesyen sebelum ini, semuanya diadakan di UiTM Shah Alam. Namun sekarang Uitm mula mengambil alternative lain bagi memendekkan tempoh majlis ini (mungkin)...

Selain Uitm Shah Alam, konvokesyen ini juga pertama kalinya mengadakan pecah sidang di uitm cawangan (Perak, Perlis, Sarawak, Terengganu).  Dan apa yang menggembirakan kami  yang akan di anugerahkan skrol  pada pecah sidang kampus Shah Alam adalah kerana kami merupakan orang pertama yang akan merasmikan majlis konvokesyen ini di bangunan baru (Dewan Agong Tuanku Canselor) . Gambar di bawah ni aku copy je dari blog falihinjasmy  dan Rj FakhRuL .  Almaklumlah, sekarang aku berada di negeri di bawah bayu..
 










 

 Cantik kan? =)



Ni pula nombor giliran graduan bagi classmath aku...Rindunya dengan mereka..




SIDANG 8

18 MEI 2011 – RABU – PETANG


FAKULTI SAINS KOMPUTER DAN MATEMATIK
FACULTY OF COMPUTER AND MATHEMATICAL SCIENCES

CS229 : SARJANA MUDA SAINS (KEPUJIAN) MATEMATIK 
BACHELOR OF SCIENCE (HONS) MATHEMATICS

KELAS PERTAMA 
FIRST CLASS

315. Abdullah Bin Yahya **
316. Aidatullaini Binti Jaffar **
317. Amu Khalid Bin Mohd Daud **
318. Asma Bt Mahmud **
319. Azizah Binti Nordin **
320. Fairus Izwan Bin Othman **
321. Mahfuzah Binti Mahayadin ***
322. Maizatul Noorhaslinda Bt Muhd Shuhaimi ***
323. Mohd Fikar Bin Mohammad Harjit **
324. Nora Baizura Bt Mohd Isa ***
325. Ros Fadilah Binti Deraman ***
326. Siti Rafidah Binti Kassim **
327. Suraya Binti Alias **
328. Zanariah Binti Mohd Yusof **

KELAS KEDUA (TINGGI) 
SECOND CLASS (UPPER)

329. Ahmad Zharif Salami Bin Mohd Taha *
330. Aida Hani Binti Mohd Anis *
331. C W Norfatiha Binti C W Muhamud *
332. Mohamad Sawal Bin Ahmad Shafiri *
333. Mohd Fadzil Bin Kamarudin *
334. Mohd Norafizul Bin Misni *
335. Mohd Shukri Bin Ishak *
336. Muhammad Firdaus Bin Zamani *
337. Nazreen Binti Mokhtar *
338. Nik Haslina Binti Junus *
339. Noor Adila Binti Abd Rahman *
340. Noor Saadah Bt Abdullah *
341. Noraliza Binti Mohamed Noor *
342. Norhaslida Binti Zakaria *
343. Nur Intan Liyana Binti Mohd Azmi *
344. Nur Syahirah Binti Husin Basri *
345. Nurhanani Binti Nordin *
346. Nurnadiah Binti Abdul Razak *
347. Nurulazeha Binti Radzi *
348. Rosnani Bt Kamarudin *
349. Siti Norazura Bt Ahmad *
350. Sukmawati Binti Mohd Said *
351. Syed Mohd Firdaus Bin S. Ab. Latif *
352. Tiffany Sam *
353. Tisya Farida Binti Abdul Halim *
354. Tuan Abd Razak Bin Tuan Mat *
355. Ummie Khalthum Bt Mohd Yusof *
356. Wan Rosanisah Binti Wan Mohd *
357. Zamala Binti Jaffar *

KELAS KEDUA (RENDAH) 
SECOND CLASS (LOWER)

358. Amir Hamzah Bin Mohammad Zairi
359. Asmidar Binti Hassan
360. Farock Akhbar Bin Ramlie
361. Masitah Binti Haji Abdullah
362. Mohd Azril Bin Zuhari
363. Mohd Mazuan Bin Zainol
364. Mohd Nazim B Mohammad Sai @ Malik
365. Mohd Raizul Afizan Bin Alias
366. Noorul Muharamiah Binti Anuar
367. Nor Lela Isma Binti Ismail
368. Nurhusna Binti Mohd Isa
369. Nurul Huda Binti Zolkipli 
370. Nurul Nazmifatin Binti Mohd Nazari
371. Rohayati Binti Romli
372. Siti Halijah Binti Baharim
373. Wan Norazam Bin Wan Hussin
374. Wan Nurhana Binti Tun Mohd Rosidi
375. Wan Nurrul Husna Binti Wan Yusoff 

KELAS KETIGA
THIRD CLASS

376. Noraini Bt Mat Jam


Hanya mendapat second class(upper) je...^_^...

Takpe..nilah yang termampu...bukan nak menunjuk...jauh sekali nak membanggakan diri...Tetapi inilah pencapaian yang telah aku usahakan..Aku tahu silapnya dimana sehingga aku memperolehi 3.4_ ni, jauh lagi dari target 3.5 above..tapi Alhamdulillah keputusan semester akhir mengubat segalanya... Tahniah buat sahabat-sahabat...kejayaan ini adalah kejayaan kita bersama dalam mengharungi suka dan duka sebuah nostalgia di kampus UiTM Shah Alam..


Apa-apapun, kata yang terakhir ni bukan nak repeat tajuk lagu tapi ini adalah luahan hati seorang graduan UiTM...sama-samalah kita laungkan...
 

....UiTM tetap di hatiku!!!

(.^_~.)
bukan nak membodek tapi UiTM memang yang terbaik




10 tautan:

AL-QASSAM berkata...

UITM DI MATA KU. TAHNIAH DAPAT SECOND UPPER. KERJA DAH DAPAT BELUM?

Qabsah Anisah berkata...

InsyaALLAH coming soon..^_^.. doakan ye...good luck for final...

hazrul berkata...

Salam, akak nak tanye, degree CS229 ni ade kat uitm mane je eh?

Qabsah Anisah berkata...

wsalam...maaf ya dik lambat...apa yang akak tahu CS229 ni ada kat Shah Alam je dik...

Nur Ashmillah berkata...

salam...maaf menganggu tetapi saya ingin bertanya... course cs229 study dia pasal apa yea?? harap boleh jawab dgn selengkapnya sebab skrg ni saya sedang mempertimbangkan utk ambil course ini

Qabsah Anisah berkata...

salam...maaf menganggu tetapi saya ingin bertanya... course cs229 study dia pasal apa yea?? harap boleh jawab dgn selengkapnya sebab skrg ni saya sedang mempertimbangkan utk ambil course ini

wa'alaikum salam...maaf terlambat membalas..course cs229 ni stdy major in math..and minor in acount.. course ni amat luas... dan amat-amat diperlukan dalam semua bidang pekerjaan.. penerangan lanjut boleh layari web ni (http://fskm.uitm.edu.my/index.php?option=com_content&view=article&id=77:cs229-bachelor-of-science-hons-mathematics&catid=37:degree&Itemid=82)

moga-moga ianya dapat memberi manfaat kpd awak ye ^__^

Nur Ashmillah berkata...

terima kasih yea.....

kukucawan berkata...

salam,nak tnya kos nie kan ada interbiu nyek?

Qabsah Anisah berkata...

wa alaikumsalam.... course ni semasa kakak dulu, tak ada interview.... rasanya sekarang pun tak ada... tapi tak pastilah pl..=) w/hu'alam

Dayangku Nur Faizah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Updates Melalui E-Mail